Om oss 

Vi drivs av en passion för kaffe och baristayrket. Vi har frekvent spännade gästföreläsare och externa experter med på kurser, men den grundläggade expertisen och kunskapen förmedlas av våra huvudlärare. Läs mer nedan!

Oscar Bahamontes
Spanjoren som blivit ett namn i Sverige. Hans mångårig erfarenhet av baristayrket, kopplat med hans passion för kaffet och kafferostning, gör honom till en av våra mest omtyckta lärare. En man med djup kunskap att ett aldrig sinande intresse för att dela med sig av den! 
Oscar fokuserar under utbildningarna mycket på delar som det praktiska hantverket, bryggning, kunskap kring kaffebönan, men även etik och moral kring kaffebönan samt latteart.

Karsten Deppert
Denna mångfaceterade expert kan allt rörande kaffebranschen och kaffe. Han har över 10 års erfarenhet inom baristabranschen, och har både arbetat inom den och byggt upp egen caféverksamhet. Utöver det har han en universitetsexamen i livsmedel, vilket ger kunskaper om kaffets inre kemi som matchas av få.
Karstens fokus är både det praktiska hantverket, så väl som fördjupad kunskap om allt kring kaffe och kaffebönan, men även kring service och upplevelsen i caféer. 

Beatrice Asplund
Beatrice brinner för det som rör allt kring caféer - med service och kundkänsla i fokus. Men hon är även den som är insatt i allt rörande kaffemaskiner och utrustning, så väl som kaffeleverantörer och kaffesorter. 
Beatrices föreläser om delar som rör service och säljupplevelser, samt är involverad i upplägg och att se till att varje kurs blir så bra som möjligt. Det är även Beatrice som är den du först kommer i kontakt med när du anmäler dig till en kurs.

Om oss och våra utbildningar 
Vi drivs av en passion för kaffe och att förmedla kunskap. Under alla åren har vi alltid lagt fokus på att göra den bästa utbildningen som finns där man kombinerar praktik med teori. En utbildning som gör att deltagarna får allt de behöver för att känna de har en stabil grund inom servicebranschen – vare sig man senare vill arbeta som barista, ska öppna eget eller vill skapa helt nya koncept och idéer. Caféskolan är ett aktiebolag och drivs av Scandinavian School of Coffee AB. Utöver utbildningar, arbetar vi också med att sälja kaffebönor, kaffekvarnar och kaffebryggare på nätet.

Ring oss

0736-566040

Hitta till oss

Ställ en fråga

Adress                                                 
Bredgatan 11
25 225 Helsingborg

Mer information
Vår integritetspolicy

Telefon

0736-566040

E-post
kontakt@schoolofcoffee.se