Om oss 

Karsten Deppert
Har över 10 års erfarenhet inom baristabranschen. Han har både arbetat inom den, varit platschef och drivit eget café. Utöver det har han en 3-årig utbildning inom mat och livsmedel, vilket kommer väl till användning på kurserna. Karstens fokus är både det praktiska hantverket, så väl som fördjupad kunskap och teori.

Oscar Bahamontes
Mångårig erfarenhet av baristayrket.  Oscar fokuserar under utbildningarna mycket på delar som det praktiska hantverket, bryggning, kunskap kring kaffebönan, etik och moral kring kaffebönan samt latteart.

Beatrice Asplund
Har flera års erfarenhet från servicebranschen. Beatrices drivkraft finns inom service och säljupplevelser. Beatrice är även den som sköter det administrativa och håller kontakten med er kunder. 

Om oss och våra utbildningar 
Vi drivs av en passion för kaffe och att förmedla kunskap. Under alla åren har vi alltid lagt fokus på att göra den bästa utbildningen som finns där man kombinerar praktik med teori. En utbildning som gör att deltagarna får allt de behöver för att känna de har en stabil grund inom servicebranschen – vare sig man senare vill arbeta som barista, ska öppna eget eller vill skapa helt nya koncept och idéer. Caféskolan är ett aktiebolag och drivs av Scandinavian School of Coffee AB. Utöver utbildningar, arbetar vi också med att sälja kaffebönorkaffebonor, kaffekvarnar och kaffebryggare på nätet.

Ring oss

+464253351

Hitta till oss

Ställ en fråga

Adress                                                 
Bredgatan 11
25 225 Helsingborg

Telefon

+464253351

E-post
kontakt@schoolofcoffee.se