Stipendie för unga i Helsingborgsregionen

Stipendie för unga att komma in i kaffebranschen
Vi tror på vikten av baristayrket och servicebranschen som en möjlighet för jobb för unga personer. Men vi vet också att alla inte har råd att gå våra utbildningar. Därför har vi startat ett stipendie, som delas ut 4 gånger per år, för att möjliggöra för alla personer som vill lära sig grunderna av att bli en barista att få chansen.

Detta stipendie riktar sig till personer som har lite sämre förutsättningar, och som bor i Helsingborg eller nordvästra Skåne, som är vår egna hemort.

Har du personer du vill nominera, gör det gärna. Det går även bra att ansöka själv direkt, ingen annan behöver nominera en.

Krav

  • Ålder: 16-25 år
  • Inget fast jobb
  • Bor i någon av följande kommuner: Helsingborg, Åstorp, Bjuv, Båstad, Höganäs, Landskrona, Ängelholm, Svalöv, Klippan, Örkeljunga eller Perstorp.

Ansökan är just nu öppen.

Vi kommer premiera personer som har ett intresse i kaffe eller service yrket, samt som inte har erfarenhet från branschen tidigare. 

Den som får stipendiet får sin plats på en av våra Barista Basic kurser betald helt och hållet, och inkluderar kurslitteratur.