Priser för baristakurser

Priser - digitala Barista Basic

Digitalkursen för barista kostar från 3950 kr. Då ingår all kursmaterial och tillgång till att se om material även i efterhand. Utbildningen är över 3 timmar av material med djup kunskap, förmedlad på ett omtyckt pedagogiskt sätt.

Det hålls ett prov vid slutet av kursen, och du får ett intyg och betyg.


 

Priser - flerdagarskurs Barista Advanced

Flerdagskursen för barista kostar från 6450 kr. Här ingår i priset all kursmaterial och utrustning som du kommer behöva. Denna kurs inkluderar hela Barista Basic paketet med. Totalt är det över 20 timmar utbildnings, varav den största delen är att öva på att göra olika kaffedrycker.

Många av deltagarna vid baristakurserna kommer från hela landet - från Sundsvall, Linköping eller andra orter runt om. Behöver du hjälp med tips på bra eller prisvärt boende nära kurscentret, så bara kontakta oss

 Vad deltagare har att säga om kurserna 


"Engagerade lärare och hög nivå."

Allan Nielsen - utbildade sig för att lära sig göra en bra espresso


"En väldigt lärorik kurs, som jag kommer ha stor hjälp av."


Linda Odéhn - ska öppna eget café


"Underbar kurs och underbara lärare."

Lotta Svensson - vidareutbildade sig efter flera år i restaurangvärlden 

 Om oss 
Scandinavian School of Coffee, caféskolan, är en baristautbildning som till huvudsak är beläget i Helsingborg - en stad som genom sin cafétäthet och exklusiva rosterier och caféer är ett mecka för kaffesverige och barista-konsten. Inte bara att anrika Zoegas kommer från Helsingborg, utan här finns även tre av de bäst ansedda caféerna i Sverige. Därför var Helsingborg ett naturligt val för oss när vi startade baristakurserna och caféskolan. Utbildningarna sker på Mindparks café- och undervisningslokaler, i centrala Helsingborg.