Priser för baristakurser

Priser - helgkurser Barista Basic

Helgkursen för barista kostar från 4950 kr. Då ingår all kursmaterial, kursböcker och utrustnings som du kommer behöva.

Priset avser inte resa eller boende. Vi är gärna behjälpliga om du ska resa hit, och behöver tips om hur du tar dig hit på bästa sätt, eller på boende. Bara kontakta oss, hjälper vi dig gärna! 

Priser - 5-dagarskurs Barista Advanced

Veckokursen för barista kostar 7950 kr. Även här ingår i priset all kursmaterial, kursböcker och utrustning som du kommer behöva.

Många av deltagarna vid baristakurserna kommer från hela landet - från Sundsvall, Linköping eller andra orter runt om. Behöver du hjälp med tips på bra eller prisvärt boende nära kurscentret, så bara kontakta oss

 Vad deltagare har att säga om kurserna 


"Engagerade lärare och hög nivå."

Allan Nielsen - utbildade sig för att lära sig göra en bra espresso


"En väldigt lärorik kurs, som jag kommer ha stor hjälp av."


Linda Odéhn - ska öppna eget café


"Underbar kurs och underbara lärare."

Lotta Svensson - vidareutbildade sig efter flera år i restaurangvärlden 

 Om oss 
Scandinavian School of Coffee, caféskolan, är en baristautbildning som till huvudsak är beläget i Helsingborg - en stad som genom sin cafétäthet och exklusiva rosterier och caféer är ett mecka för kaffesverige och barista-konsten. Inte bara att anrika Zoegas kommer från Helsingborg, utan här finns även tre av de bäst ansedda caféerna i Sverige. Därför var Helsingborg ett naturligt val för oss när vi startade baristakurserna och caféskolan. Utbildningarna sker på Mindparks café- och undervisningslokaler, i centrala Helsingborg.