top of page

Kaffeprovning
Malmö

KAMPANJPRIS 349:-

Gäller fram till och med 11/4 2024

Kaffe Filter

Kaffeprovning med tema

Kampanjpris 349kr/person
Ord. pris 499kr/person

Kaffeprovning är inte bara en rolig aktivitet, det är en resa genom smaker, dofter och traditioner från hela världen. När du kommer på kaffeprovning hos oss får du chansen att dyka djupt in i kaffets fascinerande värld, med våra temabaserade kaffeprovningar som sträcker sig från det passionerade Italien till de noggrant utvalda bönorna från svenska mikrorosterier. Varje kaffeprovning är en unik upplevelse som är designad för att upplysa och förtrolla, oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren kaffeentusiast.

 

Våra kaffeprovningar är perfekta för dig som söker något annorlunda och berikande att göra efter arbetsdagen. Kaffeprovning med oss är inte bara en chans att prova på olika sorters kaffe; det är också en möjlighet att lära sig om kaffets komplexa smaker. Vi utforskar hur olika rostningsgrader påverkar kaffets slutgiltiga smakprofil och kvalité, och du kommer snabbt att upptäcka att kaffe kan vara lika varierat och komplext som vin.

 

Varje tema i våra kaffeprovningar är noggrant utvalt för att visa på den rika mångfalden inom kaffevärlden. Från italienskt kaffe till specialkaffe från lokala svenska mikrorosterier, eller kaffeprovningar dedikerade till specifika kaffemärken – det finns alltid något nytt att upptäcka. Under en kväll får du inte bara möjligheten att utveckla din smakpalett, men också att dela upplevelsen med likasinnade och lära dig mer om konsten att uppskatta kaffe.

 

Våra experter guidar dig genom processen, du kommer att lära dig att identifiera och uppskatta de subtila skillnaderna mellan olika kaffesorter, och hur faktorer som ursprung, rostningsgrad, och bryggmetod spelar en avgörande roll för kaffets slutsmak.

 

Boka en plats på en av våra kaffeprovningar och förbered dig på en kväll fylld med nya insikter, spännande smaker och trevligt sällskap. Det är en perfekt aktivitet för dig som älskar kaffe och vill fördjupa dina kunskaper, eller för dig som bara är nyfiken på att utforska mer av vad kaffevärlden har att erbjuda. 

Kommande kaffeprovningar:

18 April 2024kl 18.00-19.30

Specialkaffe från svenska mikrorosterier

23 Maj 2024, kl 18.00-19.30

Italienskt kaffe

Filtrerad kaffe

Ge bort en kaffeprovning i present

Köp Presentkort

Ge bort en kaffeprovning som present. För en sann kaffeälskare är det en gåva som garanterat kommer att uppskattas och skapa minnen för livet!

Du köper presentkort genom att istället för att välja datum väljer "Presentkort". Vill du boka en kaffeprovning och betala med presentkort? Då kan du enkelt kontakta oss - skriv vilket datum du vill boka och ange koden på presentkortet.

Kommande kurstillfällen:

Online kurser -

Börja när du vill! 

Barista bas (Helsingborg)

13-14 April 2024​

Barista bas (Stockholm)

4-5 Maj 2024

15-16 Juni 2024

Kaffekurs: Kväll (Helsingborg)

25 April 2024, Kl. 17-20

Latte Art Basic

17 April 2024, Kl. 18-20 (Malmö)

3 Maj 2024, Kl. 18-20 (Stockholm)

30 Maj 2024, Kl. 18-20 (Göteborg)

14 Maj 2024, Kl. 18-20 (Stockholm)

bottom of page