top of page

Vad kan vi göra för dig?

Online-kurser

Barista Digital

För dig som siktar på att arbeta om café- och restaurangyrket erbjuder vi Barista Digital, en omfattande online-kurs med 15 kursmoment. Denna kurs går djupare in på ämnet kaffe och ger en gedigen kunskapsgrund för att arbeta med kaffe på ett professionellt sätt.

Du kan även ladda ner pdf med slides, som finns vid varje kursmoment.

Du kan titta på kurserna i vilken ordning du vill, men vi rekommenderar att titta på det i nummerordning.

Du kommer ha tillgång till allt material under två hela månader. Du kommer efter 4 veckor ha möjlighet att göra provet. Efter avklarat prov får du intyg på att du har gått vår utbildningskurs.

Kampanjpris: 1.999:-
ord. pris: 2.999:-

Fördjupningskurs i kaffe

För dig som vill fördjupa sina kunskaper om kaffe och dess värld erbjuder vi en annan online-kurs i kaffe som är lika kärnfull och kunskapsrik. Där du bland annat kommer få lära dig om kaffets ursprung, rostning och mycket mer. Kursen är idealisk för alla som brinner för kaffe och vill lära sig mer om denna magiska dryck. 

 

Du kan även här ladda ner pdf med slides, som finns vid varje kursmoment.

 

Du kommer ha tillgång till allt material under två hela månader.

Pris: 799:-

Barista Bas

 

Här lär du dig allting från Barista Digital, det vill säga: kaffets historia, dess kemiska struktur, maskin och utrustning underhåll, hygien, och mycket mer. 

Att vara på plats fysiskt ger dig möjligheten att finslipa dina espresso-baserade drycker under två intensiva och lärorika dagar. Med en erfaren barista som guide så kommer du lämna med färdigheter som kan kick-starta en karriär inom barista yrket, eller hjälpa dig öppna caféet du länge drömt om.

 

Inom kursen finns även andra spännande delmoment som "alternativa bryggningsmetoder", samt hjärt-bultande "stress-caféet"  

Plats: Helsingborg och Stockholm

Kampanjpris: 6.499:-

Ord. pris 6.999:-

Kvällskurs:
Kaffekurs

Vill du fördjupa dina kunskaper om kaffe och bli en mästare på att göra espresso hemma? Då är vår kvällskurs i kaffe något för dig! Oavsett om du redan har en espressomaskin eller bara är nyfiken på konsten att skapa den perfekta koppen, är denna kaffekurs en fantastisk möjlighet att lära dig mer.

Under vår barista utbildning kommer vi att guida dig genom allt du behöver veta för att lyckas som hemmabarista. Vi börjar med teorin bakom kaffe och espresso, utforskar vad som gör en bra espresso och hur du kan påverka smaken med olika kaffesorter och tekniker. Dessutom kommer vi att introducera dig till de olika kaffedryckerna och lära dig om deras särskilda egenskaper och tillagningstekniker.

Därefter ställer vi oss bakom espressomaskinen, där vi praktiskt övar på att brygga den perfekta espresson och konsten bakom att skumma mjölk. Du kommer att få lära dig att skapa den perfekta latten och hur du får till den där krämiga koppen cappuccino, samt att förstå skillnaderna mellan dessa populära kaffedrycker.

Denna kvällskurs är inte bara lärorik utan också en rolig och social aktivitet. Kom själv, eller ta med en kompis och upplev en spännande kväll fylld med kaffe och kunskap!

Plats: Helsingborg

Pris: 1.999:-

Tid: 3h

Nybörjarkurs:
Latte art

Vill du vidareutveckla dina färdigheter som barista och lära dig konsten att skapa vackra mönster i din latte? Då är vår lattekonstutbildning något för dig! Detta är en fortsättningskurs på vår baristautbildning, Barista Bas, eller passar dig som redan har grundkunskaper.

Under denna kaffekurs för nybörjare kommer vi att fokusera på grunderna i latte art. Du kommer att få öva på att skapa hjärta och löv - två grundläggande mönster som är nyckeln till att bemästra konsten att göra vackra mönster i din latte samt hur du skapar en vacker tulpan. Med handledning från vår erfarna barista får du chansen att träna och förbättra dina färdigheter för att kunna imponera med din latte art.

Kursen inriktar sig på praktisk träning och individuell feedback för att hjälpa dig att förbättra dina färdigheter och uppnå den perfekta lattekonsten.

Kom och följ med oss på en rolig och givande kaffeupplevelse där du får utforska din kreativitet och förbättra dina färdigheter som barista med lattekonst!

Plats: Malmö, Göteborg och Stockholm

Pris 2.499:-

Tid: 2h

VAD SÄGER FOLK?

Mira, Produktexpert

Super trevlig och lärorik kurs, bra nivå med utrymme för experimenterande 

Hernan, Affärsutvecklingschef

En titt in i kaffevärlden med en super duktig lärare! En mycket lärorik och inspirerande upplevelse.

Linnea, Student

Superbra lärare som förklarade tydligt och hade tålamådet för ens repetativa frågor! :)

Kommande kurstillfällen:

Online kurser -

Börja när du vill! 

Barista bas

20-21 Juli 2024 (Malmö)

17-18 Aug 2024 (Göteborg)

28-29 Sep 2024 (Stockholm)

Kaffekurs: Kväll (Helsingborg)

 24 Juli 2024, Kl. 17-20

Latte Art Basic

25 Juli 2024, Kl. 17-20 (Malmö)

16 Aug 2024, Kl. 17-20 (Göteborg)

30 Sep 2024, Kl. 17-20 (Stockholm)

bottom of page