3D Latte Art

Kaffekunskap

3D Latte Art

Det finns alltid någon som tar det lite längre. Och detta är knappast ett undantag i kaffebranschen. Latte art, för den som inte vet, är konsten att göra olika mönster i kaffet med hjälp av skummad mjölk. På sistone så har latte art tagit en helt ny sväng och attraherat sig extremister. Folk gör nu mönster av påfåglar, svanar, björnar m.m. i sitt kaffe som ni kan se här.

Så klart dröjde det inte länge innan någon bestämde sig för att ta det till nästa nivå. För de personer som tycker att platta påfåglar, svanar och björnar är för tråkigt och simpelt i sin kaffekopp, så är det nu möjligt att göra dessa tredimensionella. Inte helt osannolikt nog, så har man i Japan nu uppfunnit en mjölkskummare som tillåter dig att skapa tredimensionella skapelser i din kaffekopp. Giraffer, elefanter, bilar och ”Hello Kitty”. Ja, endast fantasin sätter gränserna med detta verktyg! För endast ca 400 kr så kan du bli den lyckliga ägaren utav en 3D-mjölkskummare, en present som aldrig kan göra någon besviken. Är ni intresserade att se mer av 3D-mjölkskummaren kolla in denna länken. Och är du intresserad av köpa den så går det att göra här.

  INTRESSERAD? ANMÄL DIG TILL VÅRA KURSER!  

 Om oss 
Scandinavian School of Coffee, caféskolan, är en baristautbildning som till huvudsak är beläget i Helsingborg - en stad som genom sin cafétäthet och exklusiva rosterier och caféer är ett mecka för kaffesverige och barista-konsten. Inte bara att anrika Zoegas kommer från Helsingborg, utan här finns även tre av de bäst ansedda caféerna i Sverige. Därför var Helsingborg ett naturligt val för oss när vi startade baristakurserna och caféskolan. Utbildningarna sker på Mindparks café- och undervisningslokaler, i centrala Helsingborg.